Maak uw afspraak en ontvang uw offerte op maat

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

*
*
*
*
*
*
*
*
 telefoon tussen 9u en 13u
 telefoon tussen 13u en 17u
 telefoon tussen 17u en 20u
 e-mail
 Mijn gegevens mogen verwerkt worden op de manier en voor de doeleinden die beschreven zijn in de privacytekst**
*
 
 
 
 

** De persoonsgegevens die u aan ons meedeelt, worden opgenomen in de bestanden van Telenet Group, met maatschappelijke zetel te Neerveldstraat 105, 1200 Brussel en worden verwerkt in het kader van de commerciële relatie met de klant en voor doeleinden van telecommunicatie, klantenbeheer en direct marketing.

Op uw verzoek kan u kennis nemen van uw gegevens in ons bestand en deze eventueel laten corrigeren. Telenet Group kan in het kader van voormelde doeleinden de door u meegedeelde persoonsgegevens bekend maken aan bepaalde derde partijen. Op uw verzoek maakt Telenet Group aan u bekend aan welke partij(en) zij de door u meegedeelde persoonsgegevens bekend gemaakt heeft en voor welk doel deze gegevens gebruikt kunnen worden. U kan tevens verdere inlichtingen bekomen bij het openbaar register van de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer.

Telenet Group informeert u dat de onvolledige mededeling van de aan u gevraagde persoonsgegevens in bovenstaand registratieformulier gevolgen kan hebben voor de wijze waarop Telenet Group uw gegevens kan verwerken zonder dat u Telenet Group daarvoor aansprakelijk kan stellen.

Door het meedelen van uw persoonsgegevens en bevestiging van onderstaande vraag verleent u toestemming tot de verwerking ervan voor de hierboven beschreven doeleinden.